Krelmatkallapingstkyrkapaa.jpg

Sastamalan Kristillinen eläkeläisyhdistys

Sastamalan Kristilliset eläkeläiset on osa valtakunnallista hengellistä järjestöä. Siihen kuuluu monet kristityt, evankeliset ja protestanttiset kirkot ja yhdistykset, tai oikeastaan heidän jäsenensä. Ihmiset, joita yhdistää usko Jeesukseen Kristukseen, koko maailman Vapahtajaan. Tällä sivustolla katselemme tätä yhteyttä Sastamalasta käsin.

LAULUN AIKA on tullut ja tämä kevät haastaa meidät jokaisen

Valtakunnallinen "Laulun aika"- kisa on yhteistyötä RADIO DEIn kanssa. Katso KRELLIN OMA TIEDOTE TÄSTÄ
Kisaan ilmoittautuminen ja neuvonta on Lounais-Suomen alueella Upi Vuorenoja. Puh 050-3216521 tai s-posti ositteessa info[miuku]wanhaharsu.com. Ilmoittautumisaikaa on koko kevät.

Sastamalan Krell teki kesäretken Ahvenanmaalle

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset tekivät monipuolisen kesäretken Ahvenanmaalle. Mukana oli Huittisten Kristilliset Eläkeläiset Veikko Rantasen johdolla. Huittislaiset ovat olleet aina mukana kaikessa muussakin toiminnassamme. Kuljimme Pekka Palmgrenin linja-autolla. Laiva-osuus meni mukavasti Vikingillä. Ensimmäinen kohde oli Eckerö, jossa tutustuimme Käringsundin kalastuselinkeinomuseoon, Postimuseoon ja Eckerön kirkkoon. Seuraavana päivänä oli vuorossa Maarianhaminan Helluntaikirkko, Fonströmin kirkko, Bomarsundin linnoitus, Jan Karlsgårdenin museoalue, Sundin kirkko ja lopuksi illalla kitarakonsertti Maarianhaminan tuomiokirkossa sekä iltahartaus Vapaakirkossa. Kolmantena päivänä nautimme vapaa-ajasta, kävimme kirpparilla Emmauksessa ja söimme ahvenanmaan kuuluisaa pannukakkua. KATSO lisää sivulta KRELL matkailee

Sastamalan Kristillinen eläkejärjestön yhdistys toimii

Sastamalan Kristilliset eläkeläiset ovat vähän niinkuin marjanpoimijoita. Me otamme osaa Kristillisen eläkeliiton valtakunnallisiin ja alueellisiin juhliin. Käymme katsomassa mitä alueemme muut yhdistykset saavat aikaan ja teemme itse työtä täällä Sastamalassa. Yhteiskristillisyys ja sen tuomat yhteiset juhlat - kuten jokavuotiset rukoustapahtumat - antavat toimintaamme suurta siunausta. Valtakunnallisiin Krellin juhlamatkoihin voi kuka tahansa lähteä mukaan. Ota siis yhteyttä. Sastamalan seurakunnan kanssa on meillä monia yhteistyömotoja. Yhdistyksemme puheenjohtaja on Urpo Vuorenoja ja sihteerin tehtävää hoitelee Maiju.
PihaseuraPickNicki Kylväjällä

Sastamalan Kristillisen eläkeliiton osasto piti pihaseurat Kiikan Vähähaarassa 2013. Seurat ja Pick-Nickin oli toteuttanut Pirjo ja Urho Kylväjä omalla pihallaan. KIITOS! ja kattorahatkin tuli samalla kirkkokouluun Afrikan lapsille.

Sastamalan Krelli on aktiivinen

Teemme matkoja erilaisiin tapahtumiin tai luomme ne itse. Tässä ALBUMI kotoisista kohteista. Katso.
Lounais-Suomen krellikansaa juhlii Loimaalla

Sastamalan, Huittisten, Jokilaakson (Kokemäki) ja Rauman krelliläiset riemuitsevat Loimaan uuden yhdistyksen perustamisjuhlassa 2018. Kaikki eivät mahtuneet tähän osaan juhlasalia!

Huoneentalu Vivamossa 2014

Huoneentaulu on kuin sielun peili. Tässä yksi sellainen Vivamossa 2014. Kiitos Maija!

Maija Nyman oli upea rva Selmer

Lohjan Vivamossa nautimme Maija Nymanin erinomaisesta esityksestä. Hän kertoi kuin näytelmänä Vivamon historian ja esiintyi rva Selmerin roolissa sen aikaisessa asussa. Kiitos Maija ja Ylistys Vivamolle!

Kesän 2014 loppupuolella retkeilimme Ahvenanmaalla. Siellä näimme mm. Missionskyrkan ja Pingstkyrkan upeaa toimintaa.

Katso tästä aiheesta vaikka meidän matkamme muistoja kuva-ALBUMISTA.
Krellin hallituksen jäsenet Karkussa 2012

Kristillisen Eläkeliiton hallitus Sastamalassa liiton kevätjuhlassa Karkun ev. opistolla 2012

Sastamalan kristillisen yhdistyksen toiminnan kuvausta

Perustimme yhdistyksen keväällä 2007 ja saimme heti nelisenkymmentä jäsentä ja heidän iloisen aktiivisen toiminta-ajatuksensa. Koonnumme säännöllisesti kuukausittain ja teemme retkiä piirimme alueella sekä ulkomailla.
Pidämme yhteyttä vanhuksiin ja apua tarvitseviin lähimmäisiimme täällä kotona ja myös niihin, jotka ovat kaukana maailmalla. Työmme on siis monella tavoin lähetystyötä. Tässä meidän oma ALBUMI-sivustomme.
Kuulumme valtakunnalliseen Kristillinen Eläkeliitto ry:hyn. KATSO sen nettisivuja.

Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset ry:n jäsenkirje 1/2017

Tervehdys ystävät!

Kristus keskellämme. Saamme olla kuluvankin vuoden Hänen johdatuksessaan. "Laulun aika" on Kristillisen Eläkeliiton teema vuodelle 2017. Liitto järjestää yhdessä Radio Dein kanssa laulukilpailun "soraäänet ja sulosoinnut" ja siihen mekin osallistumme.
Tässä kirjeessä on tietoa alkuvuoden 2017 tapahtumista, myös vuoden 2017 jäsenmaksut ja lehden tilausmaksut löytyvät kirjeen lopusta.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan ja tuothan ystäväsikin!

Yhdistyksemme toimintaa kevätkaudella 2017:
Tammikuussa vietimme Kiikassa vuoden alkajaisia liiton lauluteeman mukaisesti yhdessä Keikyän iltapäiväkuoron ja Veteraanikuoron kanssa.
Helmikuun 14. päivä tiistaina klo 13 vierailemme Pukstaavissa, Marttilankatu 12, missä on esillä Tyrvään Mantan reseptejä ja työnurkkaus. Heli Tuominen kertoo meille kansanparantajasta. Vierailemme myös Tornihuvilan Päämaja-näyttelyssä, missä on esillä Raija Mäkisen lumoavia hattuja. Pukstaavin kahvilassa mahdollisuus kahvitteluun omakustanteisesti,
Maaliskuun 14. päivä klo 12 on yhdistyksemme kevätkokous, jonka jälkeen vietämme juhlaa klo 13 alkaen. Paikka on Vammalan seurakuntatalon rantasali.
Maaliskuun 15. päivä on Kristityt yhdessä Rukoustapahtuma Vapaakirkossa.
Maaliskuun 21. päivä on Lounais-Suomen piirin kevätkokous ja -juhla Porissa, seurakuntakeskus.
Huhtikuun 11. päivä klo 18 Karkun srk-talossa klo 18-19 Anja Levorannan taidenäyttely ja kahvit ja samassa paikassa klo 19 Hiljaisen viikon hiljentyminen ja iltahartaus
Huhtikuun 22.-23. päivä on Kristillisen Liiton kevätkokous Imatralla.
Toukokuun 9. päivä klo 13 Salmin leirikeskus Suodenniemellä, luonto- ja laulu-teemalla
Kesäkuun 9. päivä teemme retken Vivamoon. Tämän kesän uutuutena esitetään näytelmä "Paavalin salaisuus". Lähtö 8.30 Sastamalasta, lounas Vivamossa, klo 13 Paavalin salaisuus, kahvit ja lähtö kotimatkalle.
Hinta 68 e hlö, sis. matkat, esityksen, lounaan ja kahvin. Tänne mukaan ystävätkin, että saadaan bussi täyteen!
Siinä kevät keikkuen menee ja syksyllä uudet tuulet

Jäsenmaksut
Jäsenmaksu vuonna 2017 on 10 euroa. Voit tilata myös Kristelli-lehden edullisemmin, jolloin 
jäsenmaksu + lehti on yhteishintaan 24 euroa. Kristelli-lehden vuosikerta (5 lehteä) on 16 €.
Jäsenmaksun pyydämme maksamaan 20.2.2017 mennessä Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset ry:n tilille: Tampereen seudun Osuuspankki, Karkun konttori, tili FI82 5113 0720 0076 27.
Siunausta Sinulle ja läheisillesi!
Urpo Vuorenoja
Yhteystiedot:
Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset ry, pj. Urpo Vuorenoja, puh. 050-3216521 info(miuku)wanhaharsu.com, vpj. Teuvo Vuorenoja p. 040-7712433, s-posti teuvo.vuorenoja(miuku)gmail.com, siht. Maiju Vuorenoja, p. 044-5134150, s-posti maiju(miuku)kopteri.net, rahastonh. Pirjo Kyväjä, p. 050-5458648, s-posti pirjo.kylvaja(miuku)gmail.com

Retki Viroon oli SUKSES eli menestystarina

Sastamalan Krellin retki Viroon Otepään kylpylä- ja lomahotelliin onnistui yli odotusten. Ensimmäisen päivän matkasimme ensin Narvaan päin ja sitten palavan kiven kaivosalueita hipoen etelään. Kävimme Kuremäen naisluostarissa ja sieltä matka jatkui suoraan Otepään kylpylä- ja lomahotelliin. Siellä me elimme ruhtinaallisesti saamalla hoitoa sekä hengellisesti että raihnaisen kehomme kunnon osalta.

Sastamalan KRELL teki onnistuneen matkan huhtikuussa 2013 Viroon

Saat katsella kohta matka-albumia ja matkalauluja selostuksineen. Siis kohta - juhannuksen jälkeen.
Joukkueemme Kuresaaren luostarin

Sastamalan Krell matkallaan Virossa 2013. Tässä olemme juuri saapuneet Kuremäen ortodoksisen luostarin portille.

Hyppypaikka Otepään urheilukeskusksessa

Otepään urheilukeskuksessa on näin komea hyppytorni!

Sastamalan krelliläiset Lohjan retkellä

Jokainen meistä kaipaa joskus keitaalle, varsinkin jos on sen joskus nähnyt! Sastamalan krelliläisä Lohjan kirkolla 2014.