Joulumatka Torontoon

Satumainen onni potkaisi meidät vielä Amerikan mantereelle Torontoon joulumaailmaa katselemaan. Cullen Gardenin katoava puutarhamaailma näyttäytyi viimeisen kerran jouluna. Siellä oli seimivaellus niin aitona ja ihanana kuin vain Amerikassa voi olla. Samoin joulupukin hologrammi-valomaa loisti yön pimeydessä kummallista hehkuaan.

HoloEnkelit_p.jpg

Holoenkelit lauloivat suoraan katsojan läpi - se oli hyvin avaruudellinen elämys.

Miksei meillä Vammalassa voisi olla jotain tällaista

Meillä on Vammassa hyvää pohjaa puutarha-alan osaamiselle. Liekoranta ja useat maatilayrittäjät tarjovat maan parhaita ateriapalveluita. Meillä on taide-alan oppilaitoksia ja osaamista. Käsiteollisuuden taidot ovat huippuluokkaa. Miksemme tekisi Vammalan kaupungista pienoismallia a la 1960-luku!
Innostukaa, istukaa ja ajatelkaa ystävät tätä.

Joulukertomus ulkona aidossa luonnossa


Tuhannet ihmiset vaelsivat herkin mielin viime jouluna Whitbyn pikkukaupungin joulunsanomaa kertovan tien. Varmaan heidän mielessään on ollut haikeita ajatuksia: "Tämä sanoma ei saa kadota meiltä koskaan!"
Oli suuri ihme, että kaksi tonttua Harsulta, Suomen Karkusta, sai kulkea myös tuon puronvarsipolun lastenlapsineen ja kuvata ja kirjoittaa muistiin kokemansa. Uskallan sanoa - malliksi! Siltä meistä ainakin tuntui.

Cullen Gardens´ista jäi innostava kaipaus

Noin puolen kilometrin mittainen vaellus lumisessa puistossa. Raamatun teksti kuului hiljaisena kunkin päätapahtuman kohdalla. Elämys toi uskoa meidän aikamme ongelmaan. Jouluevankeliumi kelpaa kaikille kansoille sellaisenaan - ilman kruusauksiakin.

Toronto

Maria ja Joosef matkasivat lumessa Beetlehemiin Paimen hangessa - mutta katso mikä ilme! Cullenin katukuvan jouluparaati saa soida iloisesti Valoteoksena ja mainoslogona Cullenin riikinkukko loisti puutarhassa kesästä talveen Cullenin puisto oli taipunut leikkauksin moneen muotoon Jouluparaati jatkui pitkälle pienoiskaupungin pääkadulla Pääportti alueelle oli komea Hennisorasilla__.jpg pienoisseimi_kirkkomaalla_p.jpg pienoisseimija-kirkko_p.jpg seimigullen13p.jpg seimigullenmajtalo12p.jpg seimigullen14p.jpg seimigullentietajat11p.jpg HoloEnkelit_p.jpg HolokylaAlla_.jpg Holopukkilentaa_p.jpg