Media on kirjoittanut Sastamalan kirkkovaelluksesta

Olemme kiitollisia siitä, että lehdistö on ottanut asiallisesti ja kiinnostuneena Sastamalan kirkkovaelluksen. Näin juuri pitääkin olla. Kirkkovaellukselle on tilausta ja ihmiset haluavat lukea siitä vaikkeivät lähtisikään nyt suinpäin vaeltamaan.
Kiitos Lähetyssanomat, Maaseudun Tulevaisuus, Kotiliesi ....

Suomen Lähetyssanomat no 4/2005

Suomen Lähetyssanomat no 4/2005, kirjoittajana Marjatta Kosonen Tampereelta otti jo keväällä yhteyttä ja halusi tuoda esille Harsun talon ja sen nykyisen isäntäparin ideoineen. Lehti mainosti myös selkeästi Suomen Lähetysseuran vuosijuhlaa Vammalassa. Mikä sopiikaan sen paremmin läheyksen teemaan kuin kirkkovaellus - pyhiinvaelluksena. Näin on vaellettu vuosisatoja ja etsitty kirkon pyhiä paikkoja ja koettu pyhiä hetkiä. Myös Harsulla on 150 vuotta seurattu aktiivisesti lähetystyön kehittymistä Suomessa. Vanhaisäntä Juho Jaakob Solenius oli aikanasa valistunut kristitty, joka katseli uteliaana ja innostuneena tulevaisuuteen. Kiitos Suomen Lähetyssanomien toimitukselle ja Jumalan siunausta sen tekemälle arvokkaalle työlle.
Suomen Lähetyssanomien juttua no 4 tänä vuonna

Maaseudun Tulevaisuus kirjoitti 13.6. kirkkovaelluksesta

Toimittaja Juhani Reku kirjoitti Maaseudun Tulevaisuuteen hyvän jutun. Se huomattiin laajalti, koska saimme paljon terveisiä ja kannustavia kommentteja ympäri Suomea. Juttu kertoi muistakin kirkkovaelluksista Suomessa ja oli muutenkin avaran oloinen. Karkun kulttuurihistoria sai tilaa mukavasti ja myös Kokemäen kulttuuriopaskoulutus tuli esille.
Uskomme Kokemäenjoen nousevan huomattavaksi matkailuväyläksi Suomessa.
Satakunnan Kansansoutukin alkaa täältä Vammalasta ja soudetaan ties monennenko kerran tuhansin airoparein. Kiitos Juhani hienosta jutusta.
Kirkkovenekuva Maaseudun Tulevaisuudessa 13.6.2005

Kotiliesi teki kirkkovaellukseta pyhiinvaeltajien upean juhlan.

Toimittaja Pirjo Silveri iskee asian ytimeen takuuvarmalla toimittajan ammattitaidollaan. Ei voi muuta sanoa kuin "suosittelen". Kiitos koko Kotilieden toimitukselle.
Kotiliesi kirjoittaa heinäkuussa