Näkyjä ja ennustuksia

Raamattu ja kirkon koko historia-aika on täynnä näkyjä ja ennustuksia. Ja sitä on kristityn elämä myös tänään.

HERRA PUHUU TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ NÄKYJEN KAUTTA VAHVISTAEN ILMOITUKSENSA SANAASSAAN

Pyhä kolmiyhteinen Jumala on armossaan ilmestynyt ja puhunut minulle useiden näkyjen ja unen kautta. Osa saamistani Herran näyistä koen olevan yleisesti jaettavaksi. Osa saamistani näyistä on selvästi henkilökohtaisempaa puhetta, joita ei ole tarkoitus jakaa eteenpäin.
Nämä Herran Jeesuksen erilaiset ilmoitukset liittyvät yleensä siihen tosiasiaan, että Herramme Jeesus Kristus tulee pian takaisin. Että elämme lopunaikaa ja kirjoitukset tulevat käymään toteen. Siksi on äärimmäisen tärkeää lukea kirjoituksia, jatkaa työtä Herran elovainiolla ja julistaa evankeliumin ilosanomaa sielujen pelastumiseksi. Juutalaisten evankelioinnin tärkeys tulee myös esille muutamassa näyssäni. Näissä näyissä on väkevän ja vakavan ilmoituksen lisäksi lopussa aina rohkaisua ja rakkautta meitä ihmisiä kohtaan. Herra lupaa varustaa meidät tähän vaivan aikaan ja lopunajan henkivaltojen vastaa käytävään ja voimistuvaan sotaan (kts. kirje efesolaisille 6:10-18). Herra kehottaa meitä valvomaan jatkuvasti, lukemaan sanaansa ja olemaan rukouksessa. Rukousyhteys sisariin ja veljiin Jeesuksessa Kristuksessa on tärkeää, että kestämme. Herra on kanssamme maailman loppuun asti.
Sain ensimmäisen Herran ilmoituksen tulemisestaan pian takaisin maaliskuussa vuonna 2014 unessa. Saman vuoden toukokuussa sain hyvin voimakkaan Herran Jeesuksen ilmestymisen, näyn ja sanaa samasta asiasta. Kerron siitä näillä sivuilla. Juuri tuo ensimmäinen Herran väkevä ilmoitus ja ilmestyminen minulle toukokuulla oli hyvin pelottava. Koin valtavaa Pyhää pelkoa Jumalaa kohtaan kauan aikaa, sillä Jumala totisesti näytti ja kertoi minulle, mitä tulee tapahtumaan. Ensin yritin tapahtunutta jotenkin ymmärtää ja käsittää. Se ei auttanut. Kun sitten aloin kiittämään Herraa ilmestymisestään ja ilmoituksestaan, pääsin eteenpäin. Sen jälkeen Herran antamat näyt ovat olleet jotenkin ”helpompi” ottaa vastaan ja sulattaa. Silti joka kerta näkyjen tultua koen Jumalan pelkoa ja samalla suurta armoa ja rakkautta. Kiitän Herraa siitä, että puhuu ja ilmestyy, antaa ilmoituksensa jaettavaksi. Herra on vahvistanut tässä tehtävässä minua.
Tuota ensimmäistä untani maaliskuussa 2014 lukuun ottamatta, Herra on yleensä ilmestynyt rukouksen lopussa. Muutaman kerran on käynyt niin, että olen kokenut Pyhän hengen tulevan ylleni niin voimalla, että olen samantien hiljentynyt rukoukseen ja Herran mahdollisen puheen kuulemiseen. Näiden tilanteiden jälkeen olen aina heti kirjoittanut ja piirtänyt kaiken ylös, ja pyytänyt Herraa vahvistamaan kaiken vielä sanansa kautta. Näin Hän on armossaan myös tehnyt. Kiitos ja kunnia yksin Herrallemme Jeesukselle Kristukselle, pelastajallemme! Hänellä on kaikki valta ja voima Taivaissa ja maanpäällä. Aamen.

Seinäjoella 23.2.2017 Satu Mäkinen
Viinipuu on Jeesuksen vertaus

Tässä on näyssä nähty viinipuu tältä vuodelta. Mitä se valaisee suhteestamme Jeesukseen?

Jaakobin paini oli enemmän kuin näky

Tässä Jaakob ottelee "enkelin" kanssa elämänsä tärkeimmän ottelun. "Jaakobin paini" on vertauskuvallisena aforismina elänyt tähän päivään asti ihmisten perustavaa laatua olevien henkilökohtaisten taisteluitten kuvana,

Aabrahamin tammien muistopaikka

Tämän tammen olemassaolo on huikea ulottuvuus elävän kasvillisuuden konkreettisesta pyhyydestä. Venäläiset ovat vaalineet Aabrahamin tammen muistoa hyvin satojen vuosien ajan. Onneksi tämän päivän arkeologinen tutkimus vahvistaa monet jo kadonneiksi luullut muistot. Mamren tammien alla enkelit toivat Aabrahamille sanoman.

HJELT ARTHUR-dokuja ISRAELista

Katso lisää Hjelt-dokuja ISRAEL-sivuilta

Näky HERRALTA on ARMOLAHJA

Me kaikki emme suinkaan saa näkyjä Herralta, mutta
Satu Mäkinen on omassa joukossamme yksi näkijä. Hän luottaa siihen, että Herra "vahvistaa näyn, jos se on Hengessä oikein koettu ja ymmärretty!"
Näin on myös tapahtunut. Me iloitsemme siitä ja jos joudumme odottamaan, odotamme nöyrin mielin. (Upi)