BIBLIA

Isäni sai nuorena miehenä lahjaksi Maxwell Arthurin kirjan Verraton Raamattumme. Se on painettu vuonna 1943. Tämän kirjan otsikko ei vanhene koskaan. Ja niinpä tänä päivänä iloitsen suunnattomasti niistä löydöistä ja Jumalan suurista todistuksista, jotka avautuvat - tai kirjaimellisesti - kaivetaan maasta ja arkistoista uusimpien tieteellisten ja teknologisten keinojen ansiosta.
Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä tosiasiaa, että KAIKKI OLEELLINEN ON OLLUT JA ON SIINÄ RAAMATTUKIRJASSA, JOKA ON SINUN ULOTTUVISSASI - OMASSA KODISSASI.

ABC-kiria no 1

Mikael Agricola tuli Lutherin opista Saksan maalta ja alkoi heti kääntää Jumalan sanaa suomenkielelle. Ensin ABC-kirja, sitten Rukouskirja ja sitten Uusi Testamentti.

Johannes Gezelius vanhempi

Johannes Gezelius vanhempi tajusi, että Suomen kansa pelastuu ja sivistyy vain yhteisöä ja sen hyvinvointia valvovan "KINKERIT"- toiminnan avulla.

Harsun Bibliakirja

Tässä meidän vanha BIBLIA. Sen lukkonahat on salvattu elämänpuu-soljilla. Joka kerta, kun avaan sen, voin sanoa "aukene - kirkasta Kristusta minulle"!

Uusi Testamentti sivu1776

Tyrväällä syntynyt Antti Lizelius sai toimittaa uuden painoksen jo aikaisemmin tekemäänsä käännökseen BIBLIASTA. Sen esikuva oli latinankielinen "VULGATA", jota myös Luther käytti tekemässään saksankielisessä käännöksessä.

Iisakin uhraaminen - kuva 1642