Upin KIRJASTO

Olen harrastanut sen verran kotiseutuaiheita, musiikkia, taidetta, opettamista kouluissa ja historiaa, että jotain kirjallisuutta on näistä aiheista jäänyt hyllyyn. Kyseiset alueet ovat innoittaneet myös lisähankintoihin vanhojen kirjojen osalta. Nämä on sitten tullut kirjatuksi omiin luokkiinsa ja niistä on sisältö ym -taulukot.
Tälle sivustolle aion tallentaa jotain siksi, että voitte - olisi tosi ystävällistä - antaa minulle vinkkejä puutteista ja aina niin mahdollisista virheistä. (Upi)

Karkku-aiheinen kirjallisuus

Jaottelen mielelläni Karkkukirjallisuuden kolmeen osaan. 1) Karkkutietoutta käsittelevä kirjallisuus, jossa on kuvaus Karkusta tai joku laajempi tietue 2) Lähdeteokset, joista saa jotain oleellista - usein irrallista ja sattumanvaraista - tietoa Karkusta 3) Kirjallisuus, jota joku/jotkut karkkulainen on tehnyt tai ollut tekemässä.
Karkkunetin sivuilla on kuva-albumi aiheryhmästä 1) KATSO

Lehdet kautta aikojen

Harsun ullakolta löytyi melkoinen määrä lämpöeristeeksi jätettyä lehtimateriaalia. Osa on sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja erikseen omassa ryhmässään hengelliset lehdet. Myöhemmin olen täydentänyt kokoelmaani ostamalla divareista lisää lehtiä.
Joululehdet ovat oma kokonaisuutensa. Niistä olen skannannut sekä taidetta, että joulumusiikin.
Kotiseudun joululehdet ovat mieluisa arkistoitava kokonaisuus. Sastamalan nykyinen alue ja Huittinen olisi mukava saada kokonaan haltuun.
Harsun ullakon aarre tämäkin

Teemaan "Suomalaiset joululehdet" sopii komeaksi kruunuksi Harsun ullakon aarre, Kotilieden Joulu 1930!